De dames van Noordstar wonnen hun 2e wedstrijd op rij. Op het veld van Alberta werd zelfs een 2-0 achterstand opgehaald.

Dames Antonia - Dames Noordstar 2-3

Antonia dat ook pas begonnen is in competitie was in het begin sterker in de duels en dit resulteerde al na 6 minuten in 1-0. Onze dames die goed tegendeden stuitten telkens op een goede verdediging. 2-0 werd het na 13 minuten wanneer een hoekschop rechtstreeks werd binnengetrapt. Na 20 minuten stak Noordstar een tandje bij en Lotte Hannes die alleen voor de keeper werd gestuurd werkte knap overhoeks binnen 2-1. Dit was ook de ruststand.

Na de rust scoorde Lore De Vries al binnen de minuut de 2-2. Een billijk gelijkspel leek in de maak maar Lore De Vries dacht daar anders over en scoorde 2-3 in de 74ste minuut. Beide teams kregen nog wat kansen maar de keepers gaven geen krimp. Zo maakte de scheidsrechter na 96 minuten eindelijk een einde aan de match.

Trainer Gino Vervoort behaalde zo een 2e overwinning met zijn dames. Die dames werken hard en goed op training en plukken hier de vruchten van aldus de trainer die de dames een dikke proficiat wenste na hun match. Weeral feest in Noorderwijk.

Speelden mee voor Noordstar : Lien Barabas, Stefanie Peeters, Lies Vits, Shauni Bellekens, Liesbeth Melis, Emma Vermeulen, Lies Gevers, Dagmar Siongers, Lotte Hannes, Ils Engels, Sara Aertgeerts, Lore De Vries, Jana Steurs, Hanne t'Seyen en Josselijn Stroeckx.

Trainer : Gino Vervoort
Hulptrainer : Joost Smeyers
Keeperstrainer : Fons Melis

Verslag: Gino Vervoort, Foto's: Jasmien Vranckx